Onze Tarieven

Welkom bij dé fitness community

39 / maand

1x per week

45 / maand

2x per week

Alle abonnementen bij de Fitloods zijn all-in, dit houdt in dat je naast fitness ook deel kan nemen aan alle groepslessen (ook CrossFit) daarnaast kan je ook gebruik maken van de Outdoor Wellness.
Je kiest dus alleen voor het aantal keer je wilt komen sporten. Onze abonnementen zijn doorlopend en kunnen alleen maandelijks betaald worden Bekijk onze huisregels voor meer informatie en alle voorwaarden.

Inschrijven kan alleen fysiek in De Fitloods en niet online, boek dus snel je gratis proefles!

Losse lessen

Naast abonnementen is het ook mogelijk om een losse les te boeken als je geen lid bent van De Fitloods of als je een keer extra wilt sporten bij een 1 of 2 keer per week abonnement. Als lid krijg je 50% korting op een losse les. Een losse les kan zowel in de Fitness als voor een groepsles gebruikt worden. Val je in een van de leeftijdscategorieën die bij lidmaatschap korting krijgt dan krijg je dat ook als niet lid op een losse les.

Wil je de losse les gebruiken voor een groepsles, neem dan contact met ons op zodat we een plekje voor je kunnen reserveren. Betalen kan zowel contact als per PIN op locatie. Voor de fitness hoef je geen reservering vooraf te doen en kan je gewoon langskomen.

15

Losse les

voor niet leden
10

Losse les

Jeugd, Studenten, 65-plus
7,50

Losse Les

De Fitloods leden
5,-

Losse les

Jeugd, Studenten, 65-plus De Fitloods leden
Scroll to Top